Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - علی اصغر محمودی بوستانی پدر شهید ۱۷ ساله ای بوده که ۳۲ سال مستاجر بوده و حقوق فرزند شهیدش تنها کفاف اجاره نشینی او را می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، به منظور حضور در برنامه ای از سوی سپاه ناحیه آمل دعوت شدیم  که در آستانه چهلمین سال از رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان، ایثارگران، جانبازان و والاتر شهدای ارزشمند نظام جمهوری اسلامی قرار گرفته بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید خیلی از ما آن دوران نبودیم اما با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس نقل و قول‌هایی از جنگ هشت ساله ای به گوش‌مان رسیده که چگونه ناجوانمردانه دشمن برای تصاحب خاک میهن دست به تجاوز زدند و حتی به گفته شاهدان عینی این جنگ تحمیلی از حیث تجهیزات جنگی و دفاعی علیه رزمندگان و ایثارگران و بسیاری از مردم بی گناه کشور ما با کمک کشورهای حمایت کننده عراق به کار بردند.

اما با وجود همه کمبودها و نداشتن امکانات نظامی، نوجوانان و جوانانی برای ایستادگی و مقاومت داوطلبانه وارد نبرد و کارزار شدند که سبب شگفتی کشورهای متخاصم شد و در مخیله ذهن  آنان نمی‌گنجید که با این جوانان و نوجوانان و آن نیز دست خالی پیروز این جنگ هشت ساله و به نوعی میدان نبرد شوند.

به دیدار خانواده شهیدی رفتیم که تعجب همه را برانگیخت، خانواده شهیدی که با شناخت و بازدید از منزل خود در تصورمان نمی‌گنجید پس از گذشت چهل و دو سال از پیروزی انقلاب اسلامی و چهل سال از دفاع مقدس در چنین وضعیتی به سر ببرند.

روایت تسنیم از شهیدی که از سوریه به کربلا رسید / شهید آقادادی در نخستین سفرش دل از تعلقات دنیا بریدگزارش ویدئویی تسنیم از یک دورهمی ویژه / جمعی از طلاب بجنوردی میهمان منزل «شهید ترکانلو» شدند + فیلمنامگذاری یکی از میادین مازندران به نام شهید کاراته‌کا

خانواده شهید علی اکبر محمودی بوستانی، نوجوان 17 ساله ای که دو سال مانده بود تا به آغاز جوانی برسد، در یکی از کوچه پس کوچه‌های تنگ و باریک آمل در خانه ای به سر می‌برند که پس از کوچه ای شیب دار و چاله چوله، وارد خانه‌ای می‌شوی که حرف بسیار به همراه خود بدنبال می‌آورد و با وارد شدن به منزل این شهید گرانقدر برایمان غم و اندوه بسیاری به وجود آورد که چگونه در این خانه آن هم نمور و دل گرفته زندگی می‌کنند.

خانه ای از سه اتاق و یک آشپزخانه بدون تجهیزات و درب که دیوار و سقوف هر یک از اتاق‌های گچ‌هایشان به دلیل رطوبت باد کرده بودند و حتی با وارد شدن به این اتاق‌ها بوی نم به مشام می‌رسید و اتاق‌هایی که چند سالی در آن جا با حقوق شهید از بنیاد شهید اجاره شان را می پردازند؛ بله پدر شهیدی که به گفته خودش بعد از شهادت فرزند ارشدش علی اکبر خانه به دوش شده و اکنون تنها درآمد زندگی او حقوق همین فرزند شهید است.

علی اصغر محمودی بوستانی، پدر شهید که در گوشه اتاق 12 متری از این خانه داخل رختخوابی پهن شده، دراز کشیده سن شهیدش را زمان اعزام به جبهه آن هم چندین بار تکرار 17 سال عنوان کرد و گفت: وقتی داشت به جبهه می رفت ما خبر نداشتیم و فقط عمویش در جریان بود. علی اکبر تا کلاس پنجم سواد داشته بعد از آن مشغول به کار نجاری شد و پس از سه سال نجار خوبی شده بود به طوری که برای خانه کمد و صندوقچه ساخته بود.

پدر شهید با حسرت تمام ادامه داد: یادم هست که شب قبل از رفتن علی اکبر مادرش خروسی سر بریده و شام درست کرده و آن شب را همه دور هم جمع شدیم تا زمانی که صبح شد و دخترم فاطمه را فرستادم تا برادرش را بیدار کند و آمد دید برادرش تو رختخواب نیست و با پیگیری فهمیدیم که عازم جبهه نبرد شده است.

وی افزود: حدود سه ماهی آموزشی در مرزن آباد چالوس بوده و از آنجا عازم مریوان کردستان شد؛ مریوانی که محل شهادت پسر ارشدم، علی اکبر آن هم با اصابت دو ترکش در سر و سینه اش جانش را در راه اسلام و نظام نثار کرد.

محمودی بوستانی در مورد خصوصیات اخلاقی پسرش با لذت تمام گفت: علی اکبر پسر آرام و مودبی بود، ساکت و فعال بود؛ در زمان هجوم منافقین به آمل در سال 60 حضور داشت و به عنوان بسیجی به مقابله با آنها پرداخت.

پدر وقتی آلبوم شهید را به دست شان دادیم تا از خاطرات و خصوصیات اخلاقی فرزندش بگوید غرق در تک تک عکس‌های علی اکبر شد و با لبخندهای شیرینش با وی شروع به حرف زدن کرد و چند باری با گفتن "آی پسر پسر" با حسرت صدایش زد. علی اکبر فرزند اول و بزرگ خانواده محمودی بوستانی بود که بعد از وی یک دختر به نام فاطمه و پسر دیگر یعنی علی رضا ثمره این پدر و مادر شدند.

مادر شهید فقط 38 سال سن داشت که اولین فرزندش در راه اسلام به شهادت رسید و این شهادت در کنار شیرینی اش برای علی اکبر، شوک ناگهانی برای این مادر شد، به گونه ای که دچار افسردگی شدید و بعدها عارضه قلبی و بیماری‌های دیگر شد تا اینکه در اردیبهشت ماه سال 94 پس از این بیماری‌ها به فرزند شهید 17 ساله اش پیوست.

علی رضا برادر شهید که چند سالی پرستار پدر شد آن هم به دلیل زمینگیر شدن پدر، از ناراضی خود نسبت به این زندگی خود می‌گوید: از سال67 تا به امروز مستاجرنشین هستیم و به دلیل نگهداری از پدر و مادر متاسفانه نتوانستم جایی مشغول به کار شوم.

وی گفت: از زمان شهادت برادرم هیچ مزایایی از سوی بنیاد شهید یا نهاد دولتی دریافت نکردیم؛ وام مسکنی که تعلق گرفت سال‌های گذشته بوده که به دلیل نداشتن ضامن 15 میلیون تومان فروختیم و خرج دارو و درمان پدر و مادر شد.

برادر شهید ادامه داد: با همه هزینه‌ها و خروجی‌ها حقوق شهید سه میلیون و 200 هزار تومان بوده که پدر دریافت می‌کنند و آن هم خرج اجاره خانه، هزینه‌های آب، برق، گاز و داروهای پدر می‌شود.

وی با بیان اینکه از سال 94 آن هم در ختم مادر مرحومم تا به امروز رئیس بنیاد شهید را در منزل مان ندیدیم، عنوان کرد: واقعا زندگی سختی را می‌گذرانیم اما با این وجود پدر معترض نبودند همانطور تاکنون برای دریافت هیچ‌گونه سهمیه ای برای خون شهیدش به بنیاد مراجعه نکرده است زیرا معتقد هستند فرزندش راه خود را انتخاب کرد و رفت.

علی رضا محمودی بوستانی گفت: متاسفانه در این‌ چهل سال خون شهدا برای برخی از سودجویان پله ترقی و اختلاس‌های کلان و برای برخی از ملت ایران پست رفت شده است و این عادلانه نیست و خانواده‌های شهدا راضی نخواهند بود. 

برادر شهید خود، پدر و تنها خواهر خود را به مانند خانواده ای جنگ زده عنوان و مطرح کرد: واقعا در این شرایط سنی پدر نیاز اساسی به مساعدت داریم اگر چه بارها مسئولان آمدند اما تاکنون کاری نکردند.

وی با اشاره به شرایط کنونی و کنار آمدن با بیماری کرونا، یادآور شد: تاکنون دو بار بسته معیشتی از سوی بنیاد شهید و سپاه کمک شده که فقط قسمت کوچکی از بار مشکلات این خانواده شهید کم شد.

از منزل خانواده شهید علی اکبر محمودی بوستانی با خداحافظی دلنشین و لبخند مهربانانه پدر شهید بیرون می آییم همانطور گفته‌های برادر شهید تمام فکرمان را به خود مشغول کرده بود که چرا پس از گذشت چهل سال چنین خانواده ای که برای حفظ خاک و میهن خود و به گفته مسئولان امر وجود آسایش و امنیت به مدیونی خون شهدا، اکنون این خانواده در چنین وضعیتی باید زندگی کند و اینکه چند پدر و مادر شهید با این شرایط ناراحت کننده در این گوشه از خاک ایران اسلامی به سر می برند.

انتهای پیام/ 685/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده شهید برادر شهید بنیاد شهید پدر و مادر علی اکبر پدر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده

فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده
  • ویدئویی از کنایه سنگین پلیس به اکثر رانندگان ایرانی
  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • تجلیل از ۷۰ سال خدمت علمی آیت الله جوادی آملی
  • تجلیل از آیت‌الله جوادی آملی به مناسبت روز معلم
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • دیدار امیرحسین صادقی با خانواده شهید مدافع حرم
  • تشکیل پرونده برای ضاربان آمر به معروف که برای ۳دختر نوجوان ایجاد مزاحمت کرده بودند | آخرین وضعیت جوان باغیرت و ۲ اراذل و اوباش
  • ویدئویی که یمنی ها از نیروهای زیر زمینی خود منتشر کرده اند